Wordless Wednesday #28


limited edition :P

anak patung . fridge magnet . keychain . purse . sticker . pillow . tshirt :)

62 comments:

  1. Salam Perkenalan...

    Saya tahu pasal blog ni dari blog Hidayah Bach..

    Bestlah blog awak..nak follow lah mcmni..Hihi..

    Nanti rerajin..jemputlah datang blog saya Queen of the Castle

    Wslam

    ReplyDelete
  2. Hè'éh, mcm sama ngan cik roñgoks la...special made ke ni?

    ReplyDelete
  3. wow! buat sendiri ke? awesome! :)

    ReplyDelete
  4. alaaa..beshynye , nak jugakzzzz hee

    ReplyDelete
  5. wah... limited edition lg.. hihii :-)

    ReplyDelete
  6. kat scooter pon ade sticker.. kreatippp...

    ReplyDelete
  7. @KorN hahahha..nasib baik ade yg nak buat :P

    ReplyDelete
  8. hehhe semua sama.. cute la yunk!..

    ReplyDelete
  9. Wah dekatnya cik rongoks di hati :)

    ReplyDelete
  10. wow..kelas gitu.. semua ada nie..

    ReplyDelete
  11. @nn lylyn yup..still akan ditambah dari masa ke masa.hukhuk

    ReplyDelete
  12. tshirt tu tempah kat mana???
    nak satuuu..hhee

    ReplyDelete
  13. nyue nak bantal....comel..ehehhehe..nak jgkk xkira...ehehehhehe bleh x??

    ReplyDelete
  14. bestnye siap ada bantal lagi...buat sendiri ke dik???jeles tau...

    ReplyDelete
  15. unik giler...ada event paper ker nih?

    ReplyDelete
  16. @Nyue hahahah..nnt kita buat sebijik lagi yer ^^

    ReplyDelete
  17. @Azzah huhuhu..nnt nak tambah banyak lagi koleksi ^^

    ReplyDelete
  18. wahh.. nak beli kat mana tu suma?

    ReplyDelete
  19. salam kenal...

    wah sebijik yer...:)

    ReplyDelete
  20. done follow ur blog.please follow my blog too!:)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com